Alle categoriëen

Informatie

Roll-up banners

Formaat

 • Roll-Up Banner Small

  85 X 200 cm
 • Roll-Up Banner Xxl

  200 X 300 cm
 • Roll Up Small

  80 X 200 Cm
 • Roll-Up Banner Medium

  100 X 200 cm
 • Roll-Up Banner Large

  120 X 200 cm
 • Roll-Up Banner X-Large

  200 X 250 cm
 • Roll-Up Dubbelzijdig Small

  85 X 200 cm
 • Mini Roll-up A3

  30 X 42 cm
 • Mini Roll-up A4

  21 X 30 cm

Type Casette

Materiaal

Accessoires

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Veelgestelde vragen!

Roll-up banner voor beuzen en evenementen

Roll-up banners zijn een populair medium op beurzen, evenementen en op het point of sale. Of het nu is voor een presentatie van het eigen merk, van het product of van het nieuwste aanbod: met een roll-up banner trekt u met een groot oppervlak de aandacht van bezoekers en klanten. Onze roll-up banners kunnen met en zonder systeem worden besteld evenals in een normale of XXL-uitvoering. Daarbij zijn onze rollups verkrijgbaar in een Basic- en Exclusief-/Premium-variant.

Een compleet systeem voor binnen en buiten

Onze roll-up systemen bestaan uit een aluminium frame, drie smalle aluminium stangen en een reclamebanner van PVC, polyesterdoek of polyesterfolie. Het systeem kan in een handomdraai zonder gereedschap worden opgezet en kan met een gewicht van slecht vijf kilo in de bijgeleverde transporttas gemakkelijk worden getransporteerd. Voor het systeem kan worden gekozen uit eenzijdige en tweezijdige varianten; het gaat hierbij om systemen die van slechts één of van twee banners (voor- en achterkant) kunnen worden voorzien. Alle roll-up banners worden enkelzijdig vierkleurig bedrukt.

Hoe vaak kan men roll-up banners gebruiken?

Roll-up banners kunnen gemakkelijk worden opgezet en afgebroken en dus meerdere keren worden gebruikt. Hoe vaak een systeem daadwerkelijk kan worden gebruikt, hangt echter af van verschillende factoren. De materiaalkwaliteit van de gekozen roll-up-klasse, de presentatielocatie en externe invloeden kunnen de duurzaamheid van systeem en banner beïnvloeden. Het materiaal van onze exclusieve roll-up banners is bijvoorbeeld hoogwaardiger dan dat van onze Basic-variant. In ons assortiment hebben wij bovendien systemen voor speciale behoeften zoals bijv. een heel stevige outdoor roll-up banner waarbij grondpluggen zijn inbegrepen (op offerte).

Kan ik mijn bedrukte roll-up banner gewoon vervangen?

Natuurlijk! De bedrukte banner kan zonder problemen worden vervangen. Demonteer het roll-up systeem en plaats een nieuwe banner in de cassette. Gebruik daarvoor het bijgeleverder sleuteltje, om de veer in spanning te houden. Wanneer u een banner met een nieuw motief nodig heeft, kunt u te allen tijde losse banners voor uw systeem nabestellen en de cassette hergebruiken.