Alle categoriëen

Informatie

Vrijstaand spandoekframe

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Gemaakt van aluminium buizen

Het vrijstaande spandoekframe is al jaren een veel ingezet product. Met elastische spanners kunt u eenvoudig het spandoek bevestigen in het frame. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft de boodschap goed zichtbaar. Het frame is gemaakt van aluminium en is daardoor een stevige basis voor de uiting van uw reclame.

Keuze uit verschillende materialen

Kies bij uw frame een spandoek van verschillende materialen: Frontlit 510gr, ProPES Outdoor, Blockout 610gr en 280gr Meshdoek. Ontvangt u liever alleen het frame? Ook dat kan, bestel dit product dan zonder materiaal.

Kies de uitstraling die past

Naast het vrijstaande spandoekframe heeft u ook de keuze uit een rechthoekige of vierkant spandoekframe voor muren en wanden. Maar u kunt ook kiezen voor een rond spandoekframe, het outdoor textielframe of het blinde spandoekframe. Zo heeft u verschillende mogelijkheden om een spandoek op te hangen.

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom (gekozen product).

 

 

Specificaties

 • Materiaal frame Aluminium
 • Formaat 200 x 150 cm, 200 x 200 cm, 300 x 300 cm, 300 x 300 cm, 400 x 200 cm, 400 x 300 cm, 500 x 200 cm, 500 x 300 cm
  Afwijkend formaat nodig? Start een chat met één van onze specialisten.
 • Dikte buis ⌀ 42,2 mm
 • Materiaal doek ProPES Outdoor, Banner 510, Banner 610, Meshdoek
 • Afwerking doek Ringen, zomen en ringen of zomen en ringen voor Stormfix. Ringen worden om de 30 cm aangebracht.
 • Binnen/buiten Buiten
 • Extra Kies je voor de Stormfix afwerking dan is het doek rondom 5 cm kleiner dan het frame. Je kunt Stormfix-spanners voor de bevestiging los bijbestellen. Bestel je een doek met de afwerking zomen en ringen dan is het doek rondom 10 cm kleiner dan het frame. Je kunt Spanners met spinhaak of Rubberringen met S-haak voor de bevestiging los bijbestellen.
 • Montage Zie montageinstructies onder de knop ‘Downloads'
 • Afstand boven maaiveld 120 cm