Alle categoriëen

Informatie

Opmaak


 

Wil je een product bestellen dat u zelf niet kan ontwerpen? Wij kunnen u daar zeker bij helpen! Ons team van professionele designers kan bestaande ontwerpen tegen een zacht prijsje aanpassen naar een drukklare file of u kan een geheel nieuw design voor u laten maken. Kortom, bij ons zit u goed! Klik op onderstaande linkjes en stuur ons Ontwerp-team een verzoek en laat je verrassen met een prachtig design.

 

File drukklaar maken!

U raakt er zelf niet helemaal uit of u krijgt op geen enkele manier uw file drukklaar, omdat u bijvoorbeeld niet de juiste programma’s bezit? Geen probleem, wij zorgen voor de nodige aanpassingen en zetten word, excel, of eender welk programma om naar een drukklaar bestand voor slechts een kleine meerprijs!   Gemakkelijk toch?


Bekijk hier de prijs

Ontwerp studio

Wenst u een volledig nieuw ontwerp laten maken en heeft u daar hulp bij nodig? Ons team van professionele designers kan een volledig nieuw design voor u ontwerpen. Stuur ons Studio-team een bericht met al uw wensen en laat u verrassen met een prachtig ontwerp! De prijs hiervoor is afhankelijk van uw wensen. YES!


Neem hier contact met ons op
 
 

Zelf online ontwerpen!

U moet nog een volledig nieuw ontwerp maken, maar heeft niet echt de behoefte aan een ontwerper, ook dan hebben wij de oplossing voor u klaar. U kunt eenvoudig gebruik maken van ons gratis online designtool tijdens uw bestelling. Met deze tool kunt u zelf uw ontwerp in elkaar knutselen, zonder dat het u ook maar een euro kost! U kunt met deze tool uw eigen foto's en teksten toevoegen, en uw opmaak tot een professioneel ontwerp omtoveren. Na dat u klaar bent bewaard u het ontwerp als drukklare file en gebruik u deze om uw bestelling bij ons te plaatsen. Super eenvoudig, heel erg snel en vooral compleet gratis!