Alle categoriëen

Informatie

soort

  • Liniaal 15 cm

  • Liniaal 20 cm

  • Liniaal 30 cm

  • Schaalliniaal 20 cm

  • Schaalliniaal 30 cm

Centimeters

Optie

Bedrukking

Gewicht

Afmeting product

Materiaal

Afmeting bedrukking

Minimum aantal

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Waarom linialen gebruiken

Linialen gebruiken als promotionele weggeefacties heeft vele voordelen. Niet alleen een wiskundige, of landmeter zal er gebruik van maken, maar zowel voor schoolgebruik kopen mensen linialen voor hun kinderen als voor gebruik op kantoor of het werk. Ze zijn vooral populair als promotiemateriaal voor studenten aan de universiteit. Iedereen die met pennen of potloden werkt, zal op een gegeven moment een rechte lijn moeten tekenen!

Bedrukte linialen hebben een praktisch nut

Plastieken en houten linialen zijn schrijfwaren die worden doorgegeven. Dit geldt niet alleen voor elk kantoor, maar ook bij studenten waar mensen regelmatig (uit)lenen. Linialen zullen daardoor door veel mensen worden gezien, waardoor uw merk en logo meer in omloop is!

Linialen zijn er in alle maten en stijlen

Er is een waaier aan stijlen beschikbaar als het gaat om linialen. Van duimstokken, schaallinialen of zelfs linialen met ingebouwde rekenmachine. In termen van grootte kunnen kleine merklinialen van 15 cm worden bedrukt met belangrijke bedrijfsdetails. De grotere linialen van 30 cm zijn zeer populair in de bouw of architecturale planning en bieden meer merkopties. Wat u ook kiest, linialen zijn een geweldige goedkope manier om reclame voor uw bedrijf te maken!

Promotionele linialen zijn er in een regenboog van kleuren

Transparante linialen zijn perfect voor professionals. Populair bij architecten en ontwerpers, omdat ze tijdens het tekenen precies kunnen zien wat ze doen. Wanneer u zich richt op kinderen, denkt u meteen in termen van veelkleurige linialen. Flexibele linialen of zelfs op maat gemaakte linialen, die voor meer interesse en plezier zorgen! Een kind zal eerder een oranje of rode liniaal willen dan een transparante. Alles is op offerte mogelijk!

Uitgebreide print- en merkopties

We bieden verschillende bedrukkingsmogelijkheden op deze bedrukte promotionele linialen. Van zeefdruk tot en met UltraHD print. Dit stelt ons in staat om uw full colour afbeeldingen, tekst en grafische afbeeldingen af te drukken volgens een standaard waar de meeste leveranciers alleen maar van kunnen dromen! Onze druk-artiesten staan altijd klaar met deskundig advies. Zij zorgen ervoor dat uw merk op de best mogelijke manier tot uiting komt. Koop dus vandaag nog uw promotionele linialen!

We hebben letterlijk honderden verschillende linialen om uit te kiezen in veel verschillende stijlen en kleuren met prijzen die zelfs aan de krapste marketingbudgetten voldoen. Met een geweldige keuze, snelle levertijden en gegarandeerd lage prijzen! Ontdek ons volledige assortiment bureau- en kantooraccessoires en vraag uw offerte meteen online aan.