Alle categoriëen

Informatie

Expo tafel

Afmeting

  • Beurstafel

    rechthoekig

Materiaal

Samenstelling

Doek

Afwerking

Optie

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Presenteer in stijl

Voor kleine beurzen, bedrijfsbeurzen of de opendeur dag: een beurs- of expodesk draagt bij aan een professionele presentatie van uw bedrijf tijdens evenementen. Op de beursdesk kunt u producten, brochures, flyers, en relatiegeschenken op een aantrekkelijke manier aan klanten presenteren. Maar de desk kan even goed worden gebruikt als informatie-oppervlak en verkoopbalie. Registreer de gegevens van uw bezoekers en belangstellenden met pen en papier of digitaal met mobiele apparaten en apps. De desk biedt voldoende ruimte voor uw promotion- en sales-activiteiten - in gedrukte en digitale vorm.

Ontwerp een desk voor al uw doelen

Juist bij kleinere beursstands vormen beurswand en desk belangrijke onderdelen van de bedrijfspresentatie. Door beide elementen, beursdesk en beurswand, optisch op elkaar af te stemmen, ontstaat een harmonisch totaalbeeld. Ontwerp daarvoor een beursdesign dat later voorkomt op zowel de beurswand als de beursdesk. Voor een volledig harmonische presentatie kunt u ook gebruikmaken van andere materialen als flyers of reclameartikelen in het concept van uw beursdesign. U kunt bijvoorbeeld op elk product hetzelfde design laten drukken of u stemt designelementen als kleuren, lettertypes of afbeeldingen op elkaar af. Onze beursdesk en onze beursstand zijn ook op lange termijn ideaal voor een uniforme beurspresentatie: Schaf het framesysteem eenmalig aan en bestel de deskbekleding steeds weer passend bij het evenement en uw doelen.

Praktische allrounder

Onze beursdesks bestaan allemaal uit een klikbaar metalen framesysteem, een aluminium systeem met zwart gelakte houten desk en een deskbekleding van bedrukt deco- of stretchdoek. De desk kan zonder hulpmiddelen worden opgebouwd. Het textieldoek van de deskbekleding kan dankzij het opgenaaide pees heel snel en gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd. Het duurzame materiaal met antistatische eigenschappen dekt de voorkant, de zijkanten en de achterzijde van de desk af en kan volledig worden bedrukt. Alle onderdelen van de beursdesk kunnen beschermd worden verpakt en getransporteerd in de mooie bijgeleverde opberzak. Met een individueel vormgegeven beursdesk trekt elke beursstand de aandacht en wordt een bezoekersmagneet!

8 verschillende formaten

Wij hebben wel 8 verschillende balies in het assortiment, incl. een ipad-balie met slot. Alle balies zijn 100 cm hoog, behalve de Ipad display (132 cm). Het frame bestaat uit aluminium buizen met een diameter van 32 mm en voor het in elkaar zetten van de balies is geen gereedschap nodig. Het top blad is gemaakt van gelakt hout en is standaard leverbaar in het zwart. Het doek wordt d.m.v. een pees super strak in het boven – en onderblad gespannen. Alle balies met bijbehorende doeken worden geleverd incl. draagtas. Standaard worden de doeken van de Zippit Tube frames geleverd met Deco Display 220 gr/m² B1 gecertificeerd! U kunt ook kiezen voor stretchdoek.