Alle categoriëen

Informatie

Levering


 

Aan onze klanten bieden wij een all-in prijs, dit betekent dat alle kosten in de prijs zijn inbegrepen*, u betaald aan de kassa geen extra kosten! Razendsnelle levering van uw drukwerk doorheen Europa! Veel van onze producten zijn in overnight te bestellen, geleverd de volgende werkdag! Dat sneller leveren wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, maar is niet altijd nodig uiteraard, daarom hebben wij 3 verschillende termijnen: standaard, express en overnight. Indien nodig zijn een deel van onze producten ook verkrijgbaar dezelfde dag nog, dit is onze same-day bestelling op aanvraag. Tot 15u besteld, dezelfde dag nog afgehaald!

 
 

Thuis bezorgt of ophalen!

Bij ons kies je er eenvoudig voor om je drukwerk thuis of op je werk te laten bezorgen, heel eenvoudig! bent niet thuis, zal de chauffeur proberen om het pakket bij de buren af te leveren. Je krijgt hier altijd een briefje van in de brievenbus. Als dat niet lukt, neemt de chauffeur jouw pakket terug mee en biedt het de volgende werkdag nogmaals opnieuw aan. Ben je dan niet thuis, wordt het pakket op het dichtstbijzijnde ophaalpunt bezorgd, waar je vervolgens nog 14 dagen tijd hebt jouw pakket op te halen. Nadien wordt het onherroepelijk teruggestuurd naar de drukkerij.

Internationaal leveren

PrintMedia Group levert overal in Europa en voorziet klanten van een brede waaier aan kwalitatief drukwerk. Door de automatisering en de grote massa aan bestellingen, kan een aangenaam prijskaartje verbonden worden aan een zeer snelle service. Bij PrintMedia Group krijg je gegarandeerd een heel scherpe prijs. Omdat wij onze kosten minimaal houden, door zo veel mogelijk te automatiseren en uiteraard een goede dosis gezond verstand. Zo sturen wij een digitale factuur en gebeurd de betaling online. Zo besparen we op overbodige kosten en dat voelt u in uw portemonnee!

 
 

Wij leveren altijd gratis en anoniem bij u thuis, uw reseller of de eindklant zelf. Onze gegevens staan niet op het label of zitten niet in de dozen. Er worden ook geen bestelbonnen of facturen verstuurd samen met het drukwerk. Omdat wij heel erg veel voor wederverkopers (resellers) werken of zelfs drukken voor andere drukkerijen, versturen wij alles zo anoniem mogelijk zodat uw klant niet weet waar het drukwerk vandaan komt. Op deze manier kunt u op beide oren slapen en naar hartelust bestellen, zonder zorgen!

 
 

Duidelijke communicatie!

Altijd op de hoogte zijn van de status van uw bestelling, daar zorgt onze klantenservice voor. We houden u op de hoogte van elke stap van uw order. Zodra uw bestelling wordt verzonden, sturen wij u een e-mail met een Track & Trace link zodat u uw pakket kan volgen. Meestal wordt deze e-mail rond middernacht op de dag van de verzending verstuurd. Voor de meest actuele informatie kunt u op de link klikken die u in de e-mail kunt vinden. Pakketten worden dagelijks tussen 08:00 en 18:00 uur bij bedrijven bezorgd. Bij particulieren tot ongeveer 20:00 uur.

Inzicht in je bestelling

Op de hoogtge blijven van uw voorbije bestellingen. Ook dit is 'super-easy'. Via uw account heeft u altijd inzicht in de laatste status van uw bestelling en kunt u zien hoe ver uw bestellign in het proces zit. Tevens kunt u facturen van vorige bestellingen tot één jaar terug downloaden. Als u nog niet betaald heeft of bij aanpassingen de drukproef nog niet hebt goedgekeurd, dan is de bestelling nog niet in productie genomen. Is het toch nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op, wij stellen u graag op de hoogte van de laatste verandering in uw bestelling.

 
 

Wij zorgen er altijd voor dat u 100% tevreden bent met uw bestelling. Dat garanderen wij met onze 100% tevredenheidsgarantie: hebben wij uw bestelling niet uitgevoerd zoals afgesproken, dan voeren wij kosteloos uw bestelling opnieuw uit! Direct zonder zorgen bestellen, dat is waar onze 1000-den klanten elke dag opnieuw voor kiezen!

 

* Om de juiste prijzen te kennen voor het land van bestemmming moet u surfen naar, en bestellen op, de site van het desbetreffende land. Enkel bij grootformaat drukwerk per m2 kunnen verzendkosten apart berekend worden!