Alle categoriëen

Informatie

Het bedrijf


 

In 2003 begon het team achter PrintMedia Group met het aanbieden van standaard drukwerk via internet. Al snel waren we een grote speler op de Belgische markt en bewezen we keer op keer dat drukwerk bestellen goedkoper, gemakkelijker en sneller kon. En dat doen we nog steeds. Drukwerk voor jou goedkoper, gemakkelijker en sneller maken, dat is onze passie. Welkom bij PrintMedia Group. Dit is onze Top-5 Allertijden.

 
 

Drukwerk bestellen makkelijker maken!

Bij PrintMedia Group vinden we de kwaliteit van ons drukwerk belangrijk, maar minstens net zo belangrijk is het gemakkelijker maken van drukwerk online bestellen. Want zeg nu zelf? Dat kan toch veel eenvoudiger! Wij vinden dat je om drukwerk te bestellen geen expert hoeft te zijn. We focussen ons dus continue op gemak en passen waar nodig de webshop aan. Van gemakkelijk uw producten selecteren tot eenvoudig de bestanden uploaden. Daarnaast staat ons team van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor u klaar! Waar kunt u nog zo'n service vinden?  Zonder moeite, zo geregeld.

ISO 12647-2 gecertificeerd

PrintMedia Group is meer dan drukken alleen! Niet alleen bieden wij een totale service, met doeltreffende oplossingen voor al uw drukwerk aan, maar ook een compleet vernieuwde, ultramoderne en volledig geautomatiseerde drukkerij omgeving. Als onze klant kunt u zeker zijn van een hoogstaand en kwalitatief eindproduct, met perfectie als norm! Een constante kwaliteit waar wij volledig achter staan. Tevens heeft het offset machinepark het felbegeerde ISO 12647-2 Offset drukproces certificaat! Op die manier bent u zeker van de beste kwaliteit aan de laagste prijs.

 
 

Ons bedrijf komt voort uit ons DNA met haar unieke kernwaarden. Je voelt en ziet deze kernwaarden in alles wat we doen! Niet alleen zijn wij de juiste leverancier voor al uw drukwerk in België, maar kunnen wij uw drukwerk ook internationaal binnen de EU leveren. Zo zijn wij leverancier van vele drukkerijen en professionals in zowel binnen- als buitenland!

 
 

Ons team!

Het team van PrintMedia Group bestaat uit ongeveer 150 professionals die elke dag zorgen voor perfect drukwerk. Dit team heeft jarenlange ervaring in de grafische wereld en weet daarom heel goed hoe u zo goed mogelijk te helpen. PrintMedia Group is actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Zo weten wij dus niet alleen onze Belgische klanten te voorzien van kwalitatief en voordelig drukwerk, maar kunnen wij ook onze buitenlandse relaties goed bedienen. Het versturen van uw drukwerk naar buitenland is daarom ook mogelijk.

Internationale leveringen

PrintMedia Group levert overal in Europa en voorziet klanten van een brede waaier aan kwalitatief drukwerk. Door de automatisering en de grote massa aan bestellingen, kan een aangenaam prijskaartje verbonden worden aan een zeer snelle service. Bij PrintMedia Group krijg je gegarandeerd een hele scherpe prijs. Omdat wij onze kosten minimaal houden, door zo veel mogelijk te automatiseren en uiteraard een goede dosis gezond verstand. Zo sturen wij een digitale factuur en gebeuren alle betalingen online. Zo besparen we op overbodige kosten en dat voelt u in uw portemonnee!

 
 

Door samen te werken met PrintMedia Group kunnen wij veel meer orders produceren, waardoor wij lage prijzen kunnen waarborgen! Dus, met hoe meer partners we kunnen samen samenwerken, hoe beter de prijzen die wij kunnen garanderen. Op deze manier is het een win-win situatie voor alle partijen. Aarzel niet langer en word partner van een geweldig team!

 
 

Word onze partner!

Het PrintMedia Group platform is veel meer dan een verkoopkanaal. Je werkt samen met een team dat wéét hoe drukwerk verkocht moet worden in de wereld van nu. We ontwikkelen en doen alles samen met onze partners. Daarnaast biedt ons platform logistieke oplossingen, inkoopvoordelen en een groot internationaal netwerk. Ons eenvoudige onboardingsprocess zorgt ervoor dat je razendsnel kunt starten met verkopen aan miljoenen klanten, zonder enige kennis van programmeren of het verwerken van online bestellingen. Snel en zonder moeite verkoop je duizenden producten, door enkel te focussen op uw klanten. Stap mee in ons netwerk en verkoop vandaag al online drukwerk.

Samen één groot team is wat ons een sterke groep maakt!

Aarzel niet langer om nu heel veel drukwerk te verkopen aan de juiste klanten. U doet naast het zoeken van klanten helemaal niets meer! Wij nemen al het werk uit uw handen en leveren een perfect product bij uw klanten in uw naam af.

Klik hier en word onze partner