Alle categoriëen

Informatie

Inkomkaarten

Formaat

 • 85 x 55 mm

 • A7

  105 x 74 mm
 • A6

  105 X 148 mm
 • US

  99 x 210 mm

Papier

Bedrukking

Nummering

Perforatie

Verlijming

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Inkomkaarten in stijl

Laat entreekaarten drukken als uitnodigingen en verras uw gasten met een bijzonder idee. Voor het eerstvolgende bedrijfsfeest, de komende open dag of een ander bijzonder evenement bij ons kunt u uitnodigingen laten drukken die als entreekaarten voor een verrassend effect zorgen. Vierkante uitnodigingen of kaarten in andere speciale formaten zoals US hebben een bijzondere uitstraling. Ook hogere gramsgewichten van het papier en veredelde oppervlakken voelen zeer hoogwaardig aan. Wanneer u een bepaalde schikking van de plaatsen heeft gemaakt, kunt u de entreekaarten ook nummeren. Uw uitnodigingen krijgen een speciale beveiliging, wanneer u entreekaarten laat drukken die ook van uw persoonlijke motief in blacklight inkt zijn voorzien. Onder een UV-lamp kunt u controleren of de uitnodigingen origineel zijn of niet.

Uw papier beveiligen

Zeer veilige entreekaartjes drukken wij voor u op beveiligd papier, waardoor bij het inscheuren een bepaalde veiligheidskenmerk zichtbaar wordt: een in het materiaal ingewerkte, rood gekleurde tussenlaag. Hiermee kunnen uw tickets heel moeilijk worden vervalst. Daarmee zijn ze ideaal voor exclusieve evenementen.

Scheurlijnen en nummering

Om u nog meer vrijheid te geven in het ontwerpen van uw inkomkaarten kunt u de scheurlijn(en) en de nummering(en) zelf een plaats geven op uw ontwerp. Zorg er wel voor dat er genoeg plaats wordt voorzien voor een standaard nummeringen en de afstand tussen scheurlijn en nummer voldoende is. Bekijk daarom zeker onze specificaties hieronder.

Specificaties

 • Druk Dubbelzijdig vierkleurig (4/4) bedrukt
 • Nummering Nummering 6-cijferig (geen letters of speciale tekens) en/of perforatie (ook meervoudig)
  Posities van de nummering en perforatie naar keuze
  Richting van de nummering en perforatie horizontaal of verticaal
  Nummeringsveld ten minste 24 x 6 mm. Lettergrootte van de nummering: 12pt; fontkleur: zwart
  Nummering is alleen eenzijdig mogelijk
 • Afstand Verticale afstand tussen nummer & perforatie: ten minste 7 mm, tussen 2 nummers: ten minste 14 mm
  Afstand van de nummering tot aan de rand ten minste 5 mm
 • Opties de entreekaartjes worden optioneel verlijmd tot blokken met telkens 50 tickets
  de entreekaartjes worden in leesrichting aan de linkerkant optioneel verlijmd
 • Aanvulling gegevens Upload als aanvulling op de drukgegevens een bestand ter aanzicht, waarin de plaatsen van de nummeringen worden verduidelijkt (voorbeeld: "alleen_ter_aanzicht.pdf")
  Geef in dit bestand ter aanzicht eveneens aan, met welk getal de doorlopende nummering moet beginnen. Wanneer u niets aangeeft, begint de nummering met 000001