Alle categoriëen

Informatie

Bierkaartjes bedrukken

Soort

  • Rond 107 mm

  • Finland shipment

  • Contour

  • Rechthoek

Formaat

Bedrukking

Dikte

Afwerking

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Veelgestelde vragen!

Goedkoop bierkaartjes bedrukken?

Bedrukte bierkaartjes zijn sterke reclamedragers. Gebruik ze tijdens beurzen of in restaurants, cafés of op uw evenement en uw boodschap wordt vaak gezien. Naast deze zakelijke toepassing zijn bierviltjes ook ontzettend leuk om te gebruiken op verjaardagen en bruiloften. Bierkaartjes bedrukken kan al in een kleine oplage vanaf 25 stuks!

Stevige kartonnen kaartjes

Onze bierkaartjes worden gemaakt van stevig 1,5 mm dik speciaal bierviltkarton. Dit materiaal is zeer stevig, bestand tegen vocht en zorgt ervoor dat de ondergrond droog blijft. Zet uw glas er dus gerust op en voorkom kringen op tafels of bureaus.

Eigen bierkaartjes maken en afwerken?

Bierkaartjes bedrukken wij al jaren. Eerst worden de bierkaartjes full colour bedrukt en vervolgens worden ze in de juiste vorm gesneden of gestanst. Vierkante bierkaartjes, ronde kaartjes, maar net zo goed een contour naar wens. Hierdoor zijn onze kaartjes in een lage oplage te bestellen en kunt u ze razendsnel in huis hebben. Professioneel met het logo van uw organisatie, of privé met een mooie foto ter gelegenheid van een jubileum, alles kan!