Alle categoriëen

Informatie

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Eenvoudig verwisselbaar

De materialen krijgen rondom een platte siliconen pees, waardoor het spannen in een Aluvision of beMatrix frame heel eenvoudig is. De maatvoering ten opzichte van een peesdoek is net iets anders. Maar maak je geen zorgen. De afwijking wordt door ons berekend zodat het doek altijd in het frame past. De doeken zijn geschikt voor lange wanden of losse onderdelen. Het is maar net wat jij wilt.

Lichtblokkerende doeken

Je hebt de keuze uit twee lichtblokkerende doeken: Blackback Soft of Blackback XL. Blackback Soft kan opgevouwen verstuurd en bewaard worden. De prints zijn door de printtechniek geheel geurloos. Perfect voor doeken tot 310cm. Blackback XL kan tot maar liefst 496 cm x 24 meter uit één geheel geprint worden. Door de grote afmetingen en het relatief lage gewicht is het ideaal voor de allergrootste frames. De achterkant van Blackback is zwart en door de blockout- werking zie je het frame niet door de doeken.

Verlichte frames met Samba Backlit

Het waterafstotende doek Samba backlit is ideaal voor een verlichte boodschap. Het doek is makkelijk schoon te maken door de vuilafstotende toplaag. De dubbele laag inkt zorgt voor krachtige kleuren bij een blacklit-toepassing. Je besteld ze in erg grote formaten tot 4,94 x 24 meter uit één stuk.

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom. (gekozen product)

Specificaties

  • Materiaal Blackback Soft, Blackback XL of Samba
  • Afwerking Platte pees 14mm
  • Brandcertificaat B1
  • Printtechniek Blackback Soft: Sublimatie Blackback XL en Samba: UV
  • Extra Standaard wordt het doek 4mm kleiner gemaakt, zodat het past in de frames